Poziva nas da istražimo dubine naših osećanja i da prevaziđemo materijalni svet. Zahteva od nas da prigrlimo slobodu, iskoristimo je i prihvatimo i privučemo mogućnosti za koje smo ranije mislili da su nezamislive. Mlad Mesec u Ribama definitvno će biti fokusiran na ispunjanje naših snova - jedna po jedna, mogu postati deo stavrnosti, ali samo ako to vi zaista želite.

Ovaj mlad Mesec spaja se sa Uranom, planetom koja takođe simbolizuje slobodu. Uranova sloboda se obično odnosi na pobunu i revoluciju, postavljajući pitanje gde možemo da se odvojimo od zone komfora i pređemo granice ako je potrebno. Baš ta pokretačka energija slobode pomaže nam da zaronimo u dubine i osvestimo kakv život zapravo želimo!

Period pred nama je poseban jer su i Sunce i Mesec u Ribama, ali i u konjukciji sa velikodušnim Jupiterom, vladarom Riba i vladarom marta meseca. Jupiter predstavlja kolektivnu dobru volju, a Ribe su povezane sa ličnim stavovima, emocijama i poimanjem života. Zbog toga je 2. marta savršen za manifestaciju i ostvarenje želja.

Foto: Profimedia

 

 

Oslobođen okvira strogog Saturna, ovaj mlad Mesec u potpunosti i konačno dozvoljava da Jupiterovo blagostanje zablista. Jupiter je planeta darova, sreće, nade, optimizma i velikodušnosti, a u Ribama inspiriše sve nas da sanjamo više nego što smo se usudili da sanjamo ranije. Osvrnite se na svoje iskustvo sa Jupiterom u Ribama iz 2021-2022 i na obilje koje ste tada dobili, darove, nagrade, dobre prilike. Sve to se sada može ponoviti!

Oslobađamo se ograničenja, kako onih koje smo sami sebi stavili, kao i onih koje nam nameće društvo i okruženje. Imamo nadu i veru da će biti dobro. Pošto su Sunce i Jupiter u tako bliskoj konjunkciji, to nam takođe nudi pravu priliku za uspostavljanje unutrašnjeg mira. To je šansa da pronađete kompromis i uspostavite kvalitetnu komunikaciju u poslovnim i privatnim odnosima.

Iako će blizina Neptuna doneti malo sumnje i neizvesnosti, ova lunarna faza ima isceljujuću energiju. Upravo sada, vreme je za optimizam jer počinjemo da zatvaramo dugu zimsku sezonu i očekujemo početak proleća. Iskoristite energiju mladog Meseca da krenete napred, budite puni samopouzdanja i rizikujte u svoje snove, čak i ako niste sigurni kako će konačan ishod ispasti.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".