Позива нас да истражимо дубине наших осећања и да превазиђемо материјални свет. Захтева од нас да пригрлимо слободу, искористимо је и прихватимо и привучемо могућности за које смо раније мислили да су незамисливе. Млад Месец у Рибама дефинитвно ће бити фокусиран на испуњање наших снова - једна по једна, могу постати део ставрности, али само ако то ви заиста желите.

Овај млад Месец спаја се са Ураном, планетом која такође симболизује слободу. Уранова слобода се обично односи на побуну и револуцију, постављајући питање где можемо да се одвојимо од зоне комфора и пређемо границе ако је потребно. Баш та покретачка енергија слободе помаже нам да заронимо у дубине и освестимо какв живот заправо желимо!

Период пред нама је посебан јер су и Сунце и Месец у Рибама, али и у коњукцији са великодушним Јупитером, владаром Риба и владаром марта месеца. Јупитер представља колективну добру вољу, а Рибе су повезане са личним ставовима, емоцијама и поимањем живота. Због тога је 2. марта савршен за манифестацију и остварење жеља.

Фото: Профимедиа

 

 

Ослобођен оквира строгог Сатурна, овај млад Месец у потпуности и коначно дозвољава да Јупитерово благостање заблиста. Јупитер је планета дарова, среће, наде, оптимизма и великодушности, а у Рибама инспирише све нас да сањамо више него што смо се усудили да сањамо раније. Осврните се на своје искуство са Јупитером у Рибама из 2021-2022 и на обиље које сте тада добили, дарове, награде, добре прилике. Све то се сада може поновити!

Ослобађамо се ограничења, како оних које смо сами себи ставили, као и оних које нам намеће друштво и окружење. Имамо наду и веру да ће бити добро. Пошто су Сунце и Јупитер у тако блиској конјункцији, то нам такође нуди праву прилику за успостављање унутрашњег мира. То је шанса да пронађете компромис и успоставите квалитетну комуникацију у пословним и приватним односима.

Иако ће близина Нептуна донети мало сумње и неизвесности, ова лунарна фаза има исцељујућу енергију. Управо сада, време је за оптимизам јер почињемо да затварамо дугу зимску сезону и очекујемо почетак пролећа. Искористите енергију младог Месеца да кренете напред, будите пуни самопоуздања и ризикујте у своје снове, чак и ако нисте сигурни како ће коначан исход испасти.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".