Ован

Мушкарац рођен у овом ватреном знаку бира успешну и самосвесну жену.

Њега привлачи независна и самостална жена која воли авантуре и расположена је за разне изазове у кревету.

Бик

Идеална сапутница мушкарца Бика је жена која која воли луксуз. Она је једна од оних жена које улазе у просторију исијавајући сензуалност и еротичност.

Нема много женских пријатеља и биће веома предана и помало подређена свом мушкарцу.

Фото: Профимедиа

 

Близанци

Жена коју Близанци бирају је веома паметна, чак и бриљантна.

Она је изванредан говорник и вероватно доктор или професор на факултету. Воле да пороводе време са њом, јер она не само да може да га прати, већ га интелектуално и превазилази.

Рак

Она је његов терапеут, жена која се понаша попут маме и неговатељице.

Када су заједно, он проводи пола времена жалећи се, кукајући и плачући у њеном крилу. .

Лав

Тип жене која може да освоји Лава је дама на позицији која може да му помогне у каријери.

Осећа се као да га заиста разуме док му стално даје комплименте. Она је веома добра у кревету, спремна на изненађења и на похвале које ће нахранити његов его и ставити га у центар пажње.

Фото: Депозитфото

 

Девица

Тип жене коју мушкарац Девица прижељкује мора бити савршен, по његовим стандардима, јер су Девице склоне перфекционизму. Изгледаће сјајно, биће паметна и учиниће да се мушкарац Девица осећа жељено и да му се диве.

Вага

Мушкарац Вага пржељкује жену која има стила и која је шармантна.

Да би освојила Вагу, жена мора да воли духовност. 

Шкорпија

Жена мушкарца рођеног у знаку Шкорпије је доминантна, жена која се не плаши његових апетита у кревету и не оклева да испуни његове најскривеније жеље.

Стрелац

Мушкарац Стрелац одише оптимизмом и радошћу и увек гледа светлу страну ствари. Као вечно дете, не брине пуно о свом изгледу и неће му сметати ако његов партнер ради исто. Он нема ни делић љубоморе или посесивности и вреднује пре свега слободу и поверење.

Фото: Депозитфото

 

Јарац

Мајстор када је у питању пословна каријера, Јарац је интелигентан, успешан и упоран у својим плановима. Иако изненађујуће емотиван, он има потешкоћа да изрази своје осећаје. Јарац ће избјећи жену која дели његове амбиције, страхујући да би то угрозило његову владајућу позицију.

Водолија

Жена коју они прижељкују је паметна, необична и креативна. Ова жена ће натерати мушкарца Водолију да јој се препусти. Биће веома емоционална и смирена.

Рибе

Његова идеална партнерка је самоуверена и себична, па ће мушкарац рођен у знаку Рибе морати да јој посвети велики део свог времена.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".