Ован

Амбициозни и ревносни, Овнови, иду за оним што желе, остају верни  себи. Ован је хороскопски знак којим влада Марс, који је планета мотивације, беса, борбе и физичке страсти. Ови ватрени знакови дозвољавају њиховим страстима да их воде, па ако осете склоност да нешто ураде, то ће бити учињено.

Фото: Профимедиа

 

Ваша аутентичност је такође у великој мери приписана природним владарем прве куће, познате као кућа сопства, која симболизује ваш основни идентитет  што значи да вам је важно да останете верни својој речи. Ован је познат по томе што је директан. Не замара се финоћама или уобличавању непријатних ствари које желе да кажу и тако често су означени као непристојни. Уствари, Ован само жели да да се значење онога што покушавају да кажу не изгуби испод слоја шећера који неки очекују да га ставе.

Рак 

Раком  влада четврта куцћа, кућа порекла, па цени своје корене. Владар Месец, који управља нашим најдубљим деловима личности, осећањима… Поносно прихватају своју искрену личност, необичне карактеристике. Ваша способност да у потпуности схватите своје емоције, даје вам могућност да останете у складу са својим вредностима тако што ћете бити искрени према себи и свом расположењу  чак и ако је тешко бити рањив. Ракови су емпате зодијака и увек су осетљиви на осећања других људи. Они разумеју колико разочарање може да боли када открију да неко није оно што изгледа или да вас је неко лагао или издао. Ракови носе емоционалне ране дубоко и дуго – тако да никада не би желели да буду разлог за сличан бол другима.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Држите традицију у срцу, што вас чини једнако сентименталним и искреним. Други се могу ослонити на вас да говорите истину у сваком тренутку, чак и када вам је непријатно. Пошто вама влада дисциплиновани Сатурн, познато је да се водите осећајем сврхе и одговорности. Јарчеви желе да виде како се људи до којих им је стало претварају у најбољу верзију себе. Већина не зна, да је  Јарац дубоко емотиван знак. Једном када се осећају довољно пријатно са другима, биће искрени у својим емоцијама, али за то је потребно време.

Јарчеви су практични, забринути за оптимално функционисање ствари, а лагање или лажирање одузима превише енергије и времена. Енергију и време Јарац би радије потрошио на постизање разумнијих циљева.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Познати као чудаци, који цене независност и оригиналност, једини хороскопски знак којим влада Уран, планета бунтовништва и оригиналности. Водолије  су  аутентичне  по логици, мислима и идејама и готово је нечувено да Водолија не делује искрено.

Ако имате идеју или предлог који се чини да није у складу са остатком групе, немате проблема да радите ствари на свој начин, цените да останете верни себи. Побуњеници и револуционари Зодијака углавном мало брину шта други мисле о њима. Можда се неће потрудити да натерају некога да му се свиде, али неће учинити ни супротно. Они уживају у изражавању своје индивидуалности и зато не би покушавали да буду неко ко нису јер то може да утиче на њихову јединственост.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".