Ован

Очекујете неке одговоре везано за посао. Трудите се и очекујете повратну информацију. После викенда можете да добијете конкретан одговор. Тренутно по питању свега имате “журку” у глави. Викенд искористите да рационално размислите о свему.

Бик

Идеално време да пичнете са детоxом организма. Већ дуго вам је та идеја у глави али никако да нађете време баш за то. Сада за викенд полако и детаљно направите план и програм.

Близанци

Сада ствари долазе на своје место. После одличне и прецизне комуникације не могу да дођу половични одговори. У љубави вам следи диван викенд, били сами или заузети.

Рак

Још увек вас муче неки односи из прошлости поготово када су породични односи у питању. Сада је време да од неких људи одустанете и да се помирите са околностима тј дешавањима.

Лав

Лепа радна недеља се полако приближава крају. Сумирате утиске и задовољни сте. Тако и треба. Оно што вам је сада на памети је леп мини викенд тј одмор. Желите да се опустите и уживате, тако урадите.

Девица

Полако учите лекције и људе. Схватате ма шта урадили неке ствари се неће променити. То се зове сазревање. Научили сте да не трошите енергију на ствари или људе које не можете да промените.

Вага

Адреналин који је везан за посао и даље осећате. Комуникација је одлична, пословне задатке решавате у вашу корист. Та лепа енергија се прелива и у наредну радну недељу. Само наставите истим темпом.

Шкорпија

Доносите одлуку да за викенд отворено поразговарате са партнером. Све ћете рећи оштро и тачно. Нема свилених рукавица. Расплет очекујте у току радне недеље.

Стрелац

Превише посла, обавеза.. мисли су вам расуте и губите фокус. Имате снаге али не можете да ствари посложите на своје место. Викенд посветите себи, својим мислима и покушајте да што више спавате како би обновили енергију.

Јарац

Сву своју енергију сте “потрошили” на љубавне заврзламе. То вас је исцрпело и имате грижу савест да се нисте довољно посветили послу. Од понедељка крећете потпуно фокусирани на посао а љубав остављате са се сама одвија па како буде..

Водолија

Имате генијалне идеје и једва чекате да их изложите надређенима. Поведите рачуна јер можете да наиђете на љубомору тамо где никада нисте ни помислили!

Рибе

Љубавни однос вас оптерећује и нисте задовољни. Сада имате осећај да сте стигли до зида. Осећате неку врсту сраха или нелагодности да причате са партнером. Немојте ништа сада и одмах. Пустите да прође викенд, ви се саберите и каналишите енергију и онда полако крените у разговор.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".