Мушкарци рођени у ова четири знака су створени за дуг и сретан брак:

Фото: Депозитфото

 

Бик

Поуздан, поштен и романтичан у срцу, мушкарац Бик зна како да покаже љубав и усрећи своју жену. У односима тражи стабилност и то је оно што га највише инспирише. Увек ће вас држати близу себе, пазиће вас и мазити.

Лав

Мушкарац Лав је одан до сржи и има дубок осећај разумевања за своју партнерку. Воли да се диви и обасипа своју вољену пажњом и с пуно привржености. Лавови ће размазити своје супруге тако што ће им давати много поклона, водити их у куповину или чак испланирати заједничко путовање! Они су партнеру велика подршка.

Рак

Мушки Ракови воле све што је везано за љубав, а време проведено с њима је увек забавно. Јако су емотивни и привржени. Воле да обасипају партнерку љубављу и да проводе квалитетно време с њом. Поштени су, весели и позитивни, све би учинили да усреће вољену особу.

Рибе

Мушкарци Рибе воле да удовољавају својим ближњима. Никад им није проблем да се потруде како би усрећили своју партнерку. Поред њих жена се увек осећа вољеном и цењеном. Побринуће се да увек буду ту за њу као стубови снаге и потпоре. Такође, спремни су и да буду раме за плакање и ослонац у тешким тренуцима.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".