Лав

Ватрени Лавови створени су за љубав и ако је немају, то је као да сте им ‘угасили’ сунце. Како мисле да их сви воле такве какви јесу, не виде разлог зашто би се мењали.

За њих је права љубав прихватање вољене особе са свим врлинама и манама, а покушаји да их промените не долазе у обзир. Најпре ће урадити све да привуче партнерову пажњу, а на крају ће је потражити на другом месту.

Фото: Профимедиа

 

Бик

Овом земаљском знаку јако је важно да га партнер прихвати онаквог какав је и тачно знају шта желе од партнера и везе. Сваки покушај мењања могао би да резултује прекидом, али постоји један изузетак за то правило. Ако се Бик заљуби док је још јако млад, онда је способан за значајне промене у карактеру и навикама. Али ако је већ изграђен као особа, онда ће остати укопан као стена.

По природи су романтични и верују да се парови развијају заједно у вези, а када се заљубе, биће верни до смрти.

Поред тога, особу у коју је заљубљен, Бик сматра најлепшим на свету, а то је исто нешто што се никада неће променити.

Припадници овог знака желе да уживају у сваком смислу и ако им за то није довољан један партнер, дефинитивно ће их имати више.

Фото: Деспозитофотос

 

Шкорпија

Ради се о воденом и фиксном знаку, а то значи да су по својој природи осетљиви и истовремено нефлексибилни. За Шкорпију је најважније да буде аутентичан.

Мењање себе због партнера је као да му дајете лажне комплименте. Верни су себи и то исто очекују од онога кога воле.

Многе Шкорпије траже партнера с богатим животним искуством, који је свестан њихових жеља и потреба па неће тражити од њих да се промене.

За овај знак је врло привлачно ако партнер настоји да научи што више о њима.

Не очекујте да се промене и престану да флертују када започнете везу јер су Шкорпије и те како склоне прељуби.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".