Познаваоци астрологије издвајају четири знака Зодијака који су најарогантнији. Наравно, много тога зависи и од подзнака и распореда осталих планета у наталној карти које могу да ублаже или, пак, појачају овај облик понашања.

1. Ован

Овнова ратоборност и упорност су надалеко чувени и јасно је да они спадају у људе који ће по сваку цену остварити циљ који су зацртали. Њих апсолутно не интересује колика је цена коју ће можда неки људи који их окружују "платити" за њихов успех.

Они мисле само на себе и своје личне циљеве и сатисфакцију.

Фото: Депозитфото

 

2. Бик

Бикови су убеђени да од њих нико боље не зна оно о чему говоре и арогантно и препотентно одбијају да чују другачије мишљење.

Ако имају проблем, њихов мора да буде у центру пажње, док за то да ли још неко има непријатну ситуацију уопште не маре. Они верују да је оно што се њима догађа важније од свега што се дешава другим људима. Већина Бикова је убеђена да су они увек у праву и нису спремни ни на какву врсту договора и компромиса. 

Фото: Профимедиа

 

3. Лав

Представници овог ватреног знака познати су по високом самопоуздању и навици да претерују и преувеличавају ствари. Чиме год да се бави Лав, верује да у томе нема бољег од њега. Лав воли да је у центру пажње и сматра да други људи не могу да живе без њега.

Када постави циљ истом стреми по сваку цену, не обазирући се на околину и на то да ли ће на том путу газити преко других.

Фото: Профимедиа

 

4. Јарац

Тврдоглавост Јарца чини да људе који су рођени у овом знаку  многи доживљавају као врло неприступачне и арогантне. За њих ћете често чути да људи кажу да су толико уображени да изгледају као да "носом парају небо".

Њихова ароганција је последица тога што су склони да мисле да су они једини увек у праву. Од Јарца никада нећете чути да је погрешио или да није успео, увек ће за неуспех окривити друге.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".