1. Ован

Особе рођене у овом ватреном знаку неретко се заљубљују “на први поглед”. Овнове је лако очарати, завести и навести да после само једног састанка помисле да су пронашле особу са којом ће провести цео живот.

Иако не спадају у наивне знаке Зодијака, Овнови су брзоплети и лако губе главу, јер су склони маштарењу. Управо те особине наводе их да направе погрешну процену када је реч о избору партнера.

Али, кад сретну особу која ће умети да подржи њихова маштарења и да их у исто време суптилно држи на земљи, Овнови могу да буду сигурни да су пронашли праву “другу половину”.

Фото: Профимедиа

 

2. Лав

Кад упознају особу која делује мистично, загонетно и неосвојиво, а уз то је физички атрактивна и успешна у послу, Лавови ће лако “изгубити главу”. Кренуће у освајачки поход и неће одустати док предмет њихових жеља не буде у њиховом загрљају.

Нажалост, Лавови неретко наилазе на особе које само глуме да их је тешко освојити, а заправо су “намазане свим бојама”. Оно што наизглед нуде је оно што заправо траже од Лава - мистерију, загонетку, статус у друштву и материјално благостање. Док се Лав освести, већ је дубоко разочаран, јер се осећа искоришћено и преварено.

Фото: Профимедиа

 

3. Рибе

Особе рођене у овом воденом знаку заљубљене су у саму љубав, а уз то су и велике сањалице и маштари, па им није тешко да пронађу особу којој ће приписати најлепше особине и заволети је без задршке. Такође, оне су склоне платонским љубавима; особе које су Рибама “тиха патња” често и не знају каква осећања Рибе гаје према њима.

С друге стране, Рибе су изузетно несигурне, па се неретко догађа да се заљубе у особу која им покаже макар и мрвицу наклоности, не улазећи дубље у разлоге показивања те наклоности. Када схвате да “то није то”, Рибе пате дуго и у тишини, јадикујући над својом несрећном емотивном судбином.

У жељи да нико у њиховом окружењу не буде несрећан, Рибе ће “просути” сву љубав овог света пред особу која је у неком проблему - у лошем браку, у пословној кризи... Али, нажалост, често налећу на емотивне манипулаторе, који само користе њихову доброту и жељу да воле и буду вољене.

Оно што Рибе разликује од осталих знакова који најчешће праве погрешне емотивне изборе је порив за осветом. Можда се неће саме потрудити да "загорчају живот" онима који су их издали на љубавном плану, али ће славодобитно уживати када сазнају да је особа која их је изневерила од неког другог добила оно што заслужује…

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".