Između ostalog, Minja je u svojoj emisijoi proslavio i jednu od naših najvećih zvezda estradne scene, Natašu Bekvalac, koja će mu, kako kaže, zauvek na tome biti zahvalna.

Foto: V. Danilov

 

 

Pevačica je jednom prilikom izjavila kako joj je žao što njena ćerka Hana neće doživeti ono što je doživela ona, kao mala.

- Meni je žao što moja Hana neće doživeti to što sam ja doživela da se talentovanom decom bave na taj način kao što je slučaj bio u mojoj školi. Moja škola je imala hor i odličnu profesorku muzičkog koja me je odmah čula, još u prvom razredu i stavila za solistu celog hora - govorila je Nataša svojevremneo i dodala:

Foto: V. Danilov

 

 

- Postojali su različiti muzički festivali na kojima je naša škola konkurisala, pa sam se tako kao solista upoznala sa brojnim važnim ljudima, među kojima je bio i dirigent Joca Adamov. On je dirigovao i u "Toboganu" koji je vodio Minja Subota. NJih dvojica su u kombinaciji na sjajan način bavili muzikom za decu. Oni su mene prepoznali i kao dobrog pevača i iterpretatora, ali i kao celokupan proizvod, jer ja nisam samo izlazila i pevala. Ja sam se trudila, uz pomoć svoje mame, da to bude čitav scenski nastup, od garedrobe do scenskog pokreta koji je mama satima vežbala sa mnom, i to svaki pokret do detalja. Kad sam se na javnoj sceni pojavila 2000. godine svi su govorili da sam "kompletan proizvod", ali to nije nešto što se rađa preko noći, nego je to, uz talenat, nešto na čemu se naporno radilo - ispričala je Bekvalčeva svojevremeno.