- Kad sam pre 12 godina rodila najstariju ćerku nisam mogla ni da zamislim da ću imati ovoliku porodicu - priznaje Rodžers dodavši kako ipak nikad nije zažalila, te da je srećna što može da bude kod kuće i brine o svojoj deci.

Budući da se, kaže, sva njena deca školuju kod kuće, odlučila je da nabavi i životinje i da počne da se bavi poljoprivredom pa se trenutno stara i o ovcama, svinjama i kokoškama na porodičnoj farmi koju ona i suprug drže.

 

 

- Često čujem kako me ljudi osuđuju jer imam toliko dece - kaže ova majka koja je i sada trudna, a to je doznala kad je najmlađe dete imalo samo tri meseca.

U strahu od osude drugih na početku nije, priznaje, htela da objavi tu radosnu vest, ali sada je, kaže, svesna da je "to bilo glupo", te da trudnoće niko ne treba da se stidi.

 

 

- Uvek će se naći neko ko će misliti da ste premladi ili prestari za bebu ili da imate previše dece, a svi, naravno, znaju i koliko je najbolje čekati za iduće dete, te koliko velika treba da bude "savršena porodica" - rekla je Rodžers, pa se na tuđa mišljenja više ne obazire.

- Nikada nisam koristila kontracepciju niti nameravam, trudnoća je najlepše stanje u kojem žena može da bude, a biće ih koliko bude; to nije na nama... - zaključila je, prenosi britanski San.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".