- Кад сам пре 12 година родила најстарију ћерку нисам могла ни да замислим да ћу имати оволику породицу - признаје Роџерс додавши како ипак никад није зажалила, те да је срећна што може да буде код куће и брине о својој деци.

Будући да се, каже, сва њена деца школују код куће, одлучила је да набави и животиње и да почне да се бави пољопривредом па се тренутно стара и о овцама, свињама и кокошкама на породичној фарми коју она и супруг држе.

 

 

- Често чујем како ме људи осуђују јер имам толико деце - каже ова мајка која је и сада трудна, а то је дознала кад је најмлађе дете имало само три месеца.

У страху од осуде других на почетку није, признаје, хтела да објави ту радосну вест, али сада је, каже, свесна да је "то било глупо", те да трудноће нико не треба да се стиди.

 

 

- Увек ће се наћи неко ко ће мислити да сте премлади или престари за бебу или да имате превише деце, а сви, наравно, знају и колико је најбоље чекати за идуће дете, те колико велика треба да буде "савршена породица" - рекла је Роџерс, па се на туђа мишљења више не обазире.

- Никада нисам користила контрацепцију нити намеравам, трудноћа је најлепше стање у којем жена може да буде, а биће их колико буде; то није на нама... - закључила је, преноси британски Сан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".