Ован

Жене Овнови су пуне енергије, топле, ентузијастичне и имају доста самопоуздања. Они су лидери који су гласни, амбициозни и самовољни. Воле захтевне и динамичне послове. Ове жене су способне да се брзо опораве од неуспеха и прави су радохоличари. Као резултат тога, позиције у продаји и маркетингу су идеалне.

Идеално послови: предузетници, спасиоци, политичари

Бик

Жене Бикови су упорне, реалне, организоване, одлучне и држе се једне стратегије у послу. Неко су на кога можете да се ослоните без бриге. Морају бити укључени у нешто што захтева напоран рад и одлучност. Један од критичних атрибута жена Бика је прављење стратегије и придржавање ње како би се постигао задати исход. Као резултат тога, оне су идеалне за корпоративни свет.

Идеални послови: Право и рачуноводство, организатор, јавни говорници

Близанци

Жене Близанци су радознале, мудре, оптимистичне и интелигентне. Познате су по свом хумору. Одличне су у управљању. Способне су да ефикасно комуницирају и обављају више задатака. Воле да осмишљавају иновативне методе за брже извршавање истих. Још један атрибут је да останете фокусирани на једну тему или подухват дуже време. Они желе неке промене доследно. Области маркетинга, новинарства, оглашавања и медија, као и професије као што су туристички водич и истраживач, њихова су шоља чаја.

Идеални послови: односи с јавношћу, професори, туристички водичи, маркетниг стручњаци

Рибе

Жене Рибе су мудре, креативне, страствене, симпатичне и саосећајне. осетљиве су и емотивне, али су и уметничке душе и посвећене својим убеђењима. Размишљају креативно, одлични су саветници, медицинске сестре, астролози, и физиотерапеути јер су осетљиве и интуитивне. Жене Рибе имају потенцијал да буду одлични социјални радници. Такође могу да инструктори јер имају много стрпљења.

Идеални послови: уметници, психолози, социјални радници, инструктори

Рак

Жене рођене под Раком негују, штите и чувају. Брижне су и великодушне. Они имају филозофски, одбрамбени и драматични карактер. Ове жене могу бити тихе и резервисане, дискретне и осетљиве, али разумеју људску психологију. Они такође воле поуздан и доследан извор прихода. Као резултат тога, изгледа да су за њих створене каријере у угоститељству, финансијама, дизајну ентеријера и људским ресурсима.

Идеални послови: социјални радник, људски ресурси, психолог, наставник, лекар

Лав

Жене Лавови су праве вође. Креативне су, шармантне, веселе и амбициозне. Ове жене су одличне у суочавању са кризом и педантне су у томе да ствари заврше исправно и брзо. Стога им најбоље одговарају послови високог профила.

Идеални послови: извршни директори, агенти за некретнине, политичари

Девице

Жене Девице су перфекционисти и практичне. Аналитичне су, методичне, вредне, уредне и добро организоване. Ове жене су сусретљиве и уклопиће се у сваки посао који од њих захтева да посматрају, процењују и документују детаље. Жене које припадају овом знаку воле да се брину о другима. Као резултат тога, веома су успешне као лекари.

Идеални послови: писци и уредници, наставници, критичари, дизајнери

Вага

Жене Ваге су друштвене, шармантне и елегантне. Оне су одличне дипломате, кооперативни су и грациозни под притиском. Архитектура и уметност су идеални за њих јер одлично раде са људима, а  ове жене природно имају сјајан осец́ај за лепо. Оне такође могу добро да раде у одељењима за људске ресурсе и људе пошто су добри слушаоци.

Идеални послови: организатор, туристички водич, архитекта

Шкорпија

Жене Шкорпија су вредне, снажне, сналажљиве и интелигентне, са одличним познавањем људског ума и интелекта. Каријере у кризном менаџменту или управљању ресурсима су идеалне за њих.

Идеални послови: адвокат, научник, лекар

Стрелац

Жена Стрелац брзо мисли, активна је, али у исто време лежерна и весела. Оптимистичног је духа и веома искрена. Имају одличне комуникацијске вештине.  Оне су способне да се истакну у било којој области коју одаберу. Ове жене могу да остваре каријеру као предузетнице,  спортисти, пилоти.

Идеални послови: уредник, односи са јавношћу, хотелска индустрија

Јарац

Жена Јарац је амбициозна и воли нове задатке. Оријентисане су ка циљу, одговорне, проницљиве, рационалне и упорне. Због своје амбициозности истичу се у сваком подухвату. Шта год одлуче да постигну, урадиће то најбоље што могу. Оне су посвећене свом циљу и придржавају се утврђених стандарда и обичаја. Каријере које укључују напоре, као што су банкарство, финансије, администрација, менаџмент, информационе технологије и физика, идеалне су за њих.

Идеални послови: банкар, уредник, администратор

Водолија

Жене Водолије су радознале и великодушне. Познате су по својој креативности. Проницљиве су и тврдоглаве. Оне су поуздане и жене од поверења. Могу да решавају проблеме, добро се концентришу и упорне су. Фотографија, поезија, анимација, електроника, комуникација и историја су професије које су за њих идеалне, пише Пинквилла.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".