За већину знакова Зодијака, овај млад месец представиће прилику да се напуне енергијом и релаксирају, али уједно доћи ће и до духовних промена, обнове и емоционалног ослобађања. Такође, ово је добар период за планирање наредних потеза и циљева, као и за започињање нових пројеката.

Млад Месец такође утиче на то да јасније видите шта желите и помаже вам да направите места у животу за веће благослове. За три знака Зодијака ово ће бити посебно добар и плодан период, а ево и за које:

БИК

Млад Месец посебно ће утицати на ваше подручје пријатељства, па се немојте зачудити што ћете привлачити људе попут магнета. За неке ће ово значити склапање нових пријатељстава, а за неке умрежавања са људима који би могли да им помогну у каријери.

Такође, астролози саветују да је прави тренутак да размислите о односима који вам одузимају превише снаге и труда и да их можда напустите, или се бар дистанцирате.

Фото: Профимедиа

 

 

ШКОРПИЈА

Ова лунација улази у вашу кућ задовољства, а астролози тврде да је ово период у коме ћете осетити снажну усклађеност са сопственим емоцијама, те да је сасвим могуће да ћете осетити снажну, интуитивну силу која ће вас гурати у смеру неке значајне промене. Ово може да се односи и на романсу коју имате, а која би могла да се попне на виши ниво.

Такође, ако сте у последње време били преоптерећени и све доживљавали исувише озбиљно, више неће бити тога - чека вас налет креативности и слободе.

ЈАРАЦ

Ово је период током ког ће поље комуникације бити у центру пажње, па можете да очекујете озбиљне разговоре, какве углавном избегавате и који ће можда учинити да се осетите нелагодно.

С друге стране, ово би коначно могло да расветли неке односе и догађаје и омогући вам да привучете више благослова и позитивне енергије у живот. Време је да се опустите и допустите себо да уживату у друштву уже породице и блиских пријатеља.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".