Pevačica Indira Radić na svom Instagram profilu oprostila se od Marine emotivnom porukom. One su godinama sarađivale, a pevačica je i objavila spisak pesama koje joj je Marina radila.

- Znam da si sada odmorila svoju dušu i da si se preselila na čistije i uzvišenije mesto ...Ostaje mi samo da se nadam , da ćemo se opet sresti tamo gde živi ljubav. Srećni smo mi sto smo te poznavali i sto je tvoja ruka napisala istorijske pesme , koje ce ostati zauvek da žive. Počivaj u miru, anđele moj. Voli te tvoja Indira zauvek", napisala je Indira.

-Sve je ovo napisala Marina Tucaković. Hvala ti mila za sve, poručila je pevačica.

Foto: Instagram printskrin/indiraradicofficial

 

-Svih ovih godina slušala sam brojne legende o pesmi “Zmaj”, toliko da bi mogao film da se snimi na osnovu ove pesme. Nema veze ni sa jednim događajem, pogotovo ne sa ovim tragičnim kako se navodi. Pesma je nastala tako što je Goran Ratković Rale doneo kompoziciju koja je mene povukla da napišem tekst. Pesma je objavljena tek 2003. godine, što je više od deset godina od događaja koji se dogodio kako tvrde. Blage veze sa mozgom nema ta priča. "Znam da je to bila legenda, ali moraću sve da razočaram. Istina je potpuno drugačija, reči u pesmi se ne zasnivaju ni na jednom događaju, istakla je Marina svojevremeno.