Певачица Индира Радић на свом Инстаграм профилу опростила се од Марине емотивном поруком. Оне су годинама сарађивале, а певачица је и објавила списак песама које јој је Марина радила.

- Знам да си сада одморила своју душу и да си се преселила на чистије и узвишеније место ...Остаје ми само да се надам , да ћемо се опет срести тамо где живи љубав. Срећни смо ми сто смо те познавали и сто је твоја рука написала историјске песме , које це остати заувек да живе. Почивај у миру, анђеле мој. Воли те твоја Индира заувек", написала је Индира.

-Све је ово написала Марина Туцаковић. Хвала ти мила за све, поручила је певачица.

Фото: Инстаграм принтскрин/indiraradicofficial

 

-Свих ових година слушала сам бројне легенде о песми “Змај”, толико да би могао филм да се сними на основу ове песме. Нема везе ни са једним догађајем, поготово не са овим трагичним како се наводи. Песма је настала тако што је Горан Ратковић Рале донео композицију која је мене повукла да напишем текст. Песма је објављена тек 2003. године, што је више од десет година од догађаја који се догодио како тврде. Благе везе са мозгом нема та прича. "Знам да је то била легенда, али мораћу све да разочарам. Истина је потпуно другачија, речи у песми се не заснивају ни на једном догађају, истакла је Марина својевремено.