Aleksandra je poznati vlasnik imperije "Pink" dobio u prvom braku sa pevačicom Sonjom Mitrović Hani, s kojom ima i ćerku Sandru. Naime, Aleksandar Mitrović već godinama unazad u srećnoj je vezi sa izabranicom Ivanom Đujić (30) s kojom ima i ćerku Emiliju koja će u junu napuniti dve godine. 

Foto: Instagram printskrin/sandramitrovic

 

 

Snaja Željka Mitrovića, stoga, još uvek nije posebno poznata široj javnosti a to je, između ostalog, želja Aleksandra i Ivane koji vole da život provode izvan fokusa javnosti.

U javnosti nigde nije potvrđeno da li su se snaja Željka Mitrovića i njegov sin Aleksandar zvanično venčali ili još uvek žive u vanbračnoj zajednici jer je bilo planirano da se venčaju baš kada je izbila pandemija koronavirusa pa su rešili da sa svadbom sačekaju kada se za to steknu uslovi.

Ipak, poznato je da se neizmerno vole kao i da su vrlo privrženi porodici pa se Ivana odlično slaže kako sa Aleksandrovom sestrom Sandrom Mitrović, tako i sa svekrom Željkom ali i svima ostalima iz ove velike porodice. Naravno, Željku je snaja zauzela posebno mesto u srcu jer mu je upravo ona rodila prvo unuče u životu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".