Александра је познати власник империје "Пинк" добио у првом браку са певачицом Соњом Митровић Хани, с којом има и ћерку Сандру. Наиме, Александар Митровић већ годинама уназад у срећној је вези са изабраницом Иваном Ђујић (30) с којом има и ћерку Емилију која ће у јуну напунити две године. 

Фото: Инстаграм принтскрин/sandramitrovic

 

 

Снаја Жељка Митровића, стога, још увек није посебно позната широј јавности а то је, између осталог, жеља Александра и Иване који воле да живот проводе изван фокуса јавности.

У јавности нигде није потврђено да ли су се снаја Жељка Митровића и његов син Александар званично венчали или још увек живе у ванбрачној заједници јер је било планирано да се венчају баш када је избила пандемија коронавируса па су решили да са свадбом сачекају када се за то стекну услови.

Ипак, познато је да се неизмерно воле као и да су врло привржени породици па се Ивана одлично слаже како са Александровом сестром Сандром Митровић, тако и са свекром Жељком али и свима осталима из ове велике породице. Наравно, Жељку је снаја заузела посебно место у срцу јер му је управо она родила прво унуче у животу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".