- Bila je ljubav na prvi pogled, normalno. Ja sam se njega strašno plašila i nije mi bio simpatičan. Mnogo sam čitala o njemu i imala sam iskrivljenu sliku o njemu. Kada sam trebala da pevam sa DŽejem, za Dan garde - ispričala je pevačica jednom prilikom u emisiji "Maksovizija".

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Ona je potom u jednom intervjuu priznala da je odmah poželela da bude njegova supruga.

- Sećam se kada sam ga upoznala, jedino o čemu sam razmišljala je kako bih volela da sam žena takvog džentlmena, zaštitnika. Pored njega bi se svaka žena osećala najsigurnijom i najvoljenijom na svetu. Zbog tih fenomenalnih trenutaka pamtim samo lepo iz šest zajedničkih godina. Ne mogu, niti želim da ulazim u detalje najstrašnijeg dana - rekla je ona.

Foto: Arhiva Novosti

 

 

Kako se kasnije pričalo, do njihovog tradicionalnog venčanja, koje je pratio Balkan, došlo je nakon što je Ceca zaprosila Arkana. Mediji su, pozivajući se na stranicu na Fejsbuku pod nazivom "Legende devedesetih" pisali da je pevačica nakon pet meseci veze pitala muškarca kojeg je često opisivala kao čoveka svog života: "Hoćeš li ti mene da ženiš ili nećeš?", a on je odgovorio potvrdno. Verili su se na Božić, 7. januara 1995, a na Cecinoj ruci zasijao je prsten s briljantom od tri i po karata.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".