- Била је љубав на први поглед, нормално. Ја сам се њега страшно плашила и није ми био симпатичан. Много сам читала о њему и имала сам искривљену слику о њему. Када сам требала да певам са Џејем, за Дан гарде - испричала је певачица једном приликом у емисији "Максовизија".

Фото: Архива Новости

 

 

Она је потом у једном интервјуу признала да је одмах пожелела да буде његова супруга.

- Сећам се када сам га упознала, једино о чему сам размишљала је како бих волела да сам жена таквог џентлмена, заштитника. Поред њега би се свака жена осећала најсигурнијом и највољенијом на свету. Због тих феноменалних тренутака памтим само лепо из шест заједничких година. Не могу, нити желим да улазим у детаље најстрашнијег дана - рекла је она.

Фото: Архива Новости

 

 

Како се касније причало, до њиховог традиционалног венчања, које је пратио Балкан, дошло је након што је Цеца запросила Аркана. Медији су, позивајући се на страницу на Фејсбуку под називом "Легенде деведесетих" писали да је певачица након пет месеци везе питала мушкарца којег је често описивала као човека свог живота: "Хоћеш ли ти мене да жениш или нећеш?", а он је одговорио потврдно. Верили су се на Божић, 7. јануара 1995, а на Цециној руци засијао је прстен с бриљантом од три и по карата.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".