Ovim horoskopskim znacima pokazivanje pažnje u ljubavnoj vezi je na visokom, ako ne i prvom mestu.

Ovan

Ovnovi zbog svoje samouverenosti i inteligencije mogu da prepoznaju i reaguju na svoju neposrednu okolinu i okolnosti. Cene iskrenost, a iako aktivno ne traže pažnju, uživaju da je zahtevaju s vremena na vreme, a tada morate baš da se potrudite. Oni to rade zbog osećaja pripadnosti, pa ukoliko se zabavljate s Ovnom, rešenje je jednostavno - priuštite im ono o čemu su vam govorili, jer se ne radi o nekom hiru, već im zaista znači.

Foto: Profimedia

 

Rak

Emotivni Rakovi su najzahtevniji kada je pažnja u pitanju. To je zbog činjenice da im je potrebno stalno uveravanje i partner koji će ih opustiti i provoditi kvalitetno vreme sa njima. Svog nežnog Račića iznenadite nekim odlaskom u prirodu ili lepom večerom, a za sledeći dan smislite nešto novo.

Lav

Lavovi žude za strastvenim vezama i vole da budu u centru pažnje. Kakve god planove da pravite, potrudite se da i Lav bude uključen u njih.

Foto: Profimedia

 

Vaga

Kao istančan esteta i neko ko uživa u lepim stvarima, Vaga je tipičan znak koji zahteva pažnju u svakom smislu. Obradovaće se simpatičnim porukama, ubranim cvećem pokraj puta, ali i pažljivo biranom nakitu ili dobroj tašni. Važno je da pravite balans.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".