4.5.2022.

Mesec u Blizancima u trigon Saturnom u Vodoliji

Ovaj trigon nam doprinosi osećaj odgovornosti, organizacioni talenat, osećaj dužnosti. Pažljivo i osećajno sledimo ciljeve. Mogli bismo dobiti dobar odgovorni posao. Pored sesktila sa Sturnom Mesec pravi i kvadrat sa Neptunom u Ribama. Ovj aspekt nam  može izazvati sanjivo raspoloženje, pasivan stav, sklonost samoobmani, neravnotežu, preosetljivost, oslabljen instinktivni život. Mogli bismo se i izgubiti u željama.

Foto: Profimedia

 

5.5.2022.

Mars u Ribama sekstil Uran u Biku

Mars i Uran nam daju veliki polet za akciju i upornost, izuzetnu energiju, entuzijazam, naporan rad i impulsivnost. Imamo brz, živahan duh, tehničku veštinu, nagon za slobodom i mnogo ideja. Želimo da uradimo nešto izuzetno. Nešto što je neuobičajeno i drugačije od drugih. Napetost u ljubavnim vezama i moguci prekidi i svđe sa partnerima.

6.5.2022.

Sunce u Biku u konjukciji sa Uranom u Biku

Konjunkcija između Sunca i Urana je sazvežđe povećane individualnosti. Za to vreme čovek ne voli da bude podređen. Umesto toga, jedan teži da bude drugačiji od drugih. Što se ljubavi tiče, ovo može biti srećan trenutak u kratkom roku, ali ove veze obično ne traju dugo. Autoritet nije na snazi zato idite sa linijom manjeg otpora za vreme trajanja ovog tranzita.

Foto: Profimedia

 

7.5.2022.

Merkur u Blizancima u sesktilu sa Venerom u Ovnu

Ovaj sekstil nas čini ljubaznim, veselim, stimulativnim, prijateljskim, elokventnim i prilagodljivim. Skloni smo likovnoj umetnosti. Pojavljuje se naša kreativna energija, kao i naš smisao za dizajn. Na snazi su  aktivna mašta, uzbuđenje, lakoća  i inspiracija.

8.5.2022.

Sunce u Biku u sesktilu sa Mesecom u Raku

Komunikacija između muškog ( Sunce) i ženskog (Mesec) principa je sjajna. Emotivnost će se videti sa obe strane i svi će je iskreno pokazivati. Tokom ovog perioda svuda se osećamo kao kod kuće. Rodbina i prijatelji su od pomoći, pa im se treba obratiti, ali brzo jer, nažalost, ovaj aspekt  ne traje dugo.

Foto: Profimedia

 

9.5.2022.

Sunce u Biku u sesktilu sa Marsom u Ribama

Sektil između Sunca i Marsa daje nam visoku energiju i moć, aktivnost, snagu volje, hrabrost i samopouzdanje. Možemo voditi druge. Mogla bi se preuzeti velika odgovornost. Tokom ove konstelacije mi ne tražimo, mi naređujemo. Na snazi je jačina nase volje i izdržljivosti.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".