- Imam vrelu aferu sa učiteljem svog sina i sve o čemu mogu da mislim je da želim još. Iskradamo se zajedno kada možemo da se nađemo na lepim lokalnim mestima ili organizujemo odlazak u jeftine hotele van grada - počela je ona svoju ispovest.

- Počelo je kada su mog sina maltretirali. Ima osam godina i nosi naočare. Druga deca u razredu su bila tako okrutna. On je nastavio da plače, pa sam otišla da vidim njegovog novog učitelja. On je bio veoma ljubazan, rekao mi je da će se pobrinuti za nasilnike. Zatim je predložio mom dečaku da se pridruži fudbalskom timu, kako bi mu povećao samopouzdanje.

Foto: Profimedia

 

- Nisam mogla da prestanem da maštam o ovom tipu. Ima 32 godine i predivan je, sa plavim očima koje prolaze kroz tebe. Ja imam 31, a moj muž 35. Učitelj me je pozvao dve noći kasnije da vidi kako stoje stvari. Zatim je rekao: "Postoji još jedan razlog za moj poziv. Stalno mislim o tebi." Predložio mi je da se nađemo na piću. Rekla sam mužu da izlazim sa drugaricom. Učitelj mi je rekao da je njegova žena na čelu druge škole i da ima jake ambicije, što joj ostavlja malo vremena za njega i njihovu ćerku. Dok smo hodali do mog auta, želela sam da me poljubi. Kada se nagnuo, bilo je tako dobro osećati njegove usne na mojim i naša tela koja se pritiskaju jedno o drugo.

- Sledeće nedelje smo se ponovo sreli u hotelu i s*ks je bio van granica.

Foto: Profimedia

 

- Moj muž nije saosećajan i nema strpljenja, za razliku od mog ljubavnika. Kada sam mu rekla za maltretiranje, on je rekao našem sinu da se "pojača". Moj sin je samo plakao. Mislim da više ne volim svog muža. Strast koju moj ljubavnik i ja delimo je tako intenzivna. Želim da budem sa njim svaki dan - zaključila je žena u svom pismu.

Didri ju je upozorila na činjenicu da se, iako uživaju u intimnim odnosima, učitelj uvek vraća svojoj ženi.

- Kažete da je ljubazan, ali šta još nudi? - napisala je Didri i nastavila:

- Jedno je to što su vašeg sina maltretirali zbog nošenja naočara, ali to što je njegova mama u vezi sa učiteljem moglo bi da ima katastrofalne posledice po njega ako se to pročuje. Setite se zašto ste se zaljubili u svog partnera. Možda će vam izgledati teško, ali možda vas je privukao ovaj mačo pristup. Ako je dobar tata, vredi pokušati spasiti brak. Ako treba da se promeni, obavestite svog muža. Ako vaš s*ksualni život nije sjajan, recite mu gde želite da vas dodirne i poljubi da biste vratili ta uzbuđenja. Rizikujete mnogo - za malu dobit.