- Имам врелу аферу са учитељем свог сина и све о чему могу да мислим је да желим још. Искрадамо се заједно када можемо да се нађемо на лепим локалним местима или организујемо одлазак у јефтине хотеле ван града - почела је она своју исповест.

- Почело је када су мог сина малтретирали. Има осам година и носи наочаре. Друга деца у разреду су била тако окрутна. Он је наставио да плаче, па сам отишла да видим његовог новог учитеља. Он је био веома љубазан, рекао ми је да ће се побринути за насилнике. Затим је предложио мом дечаку да се придружи фудбалском тиму, како би му повећао самопоуздање.

Фото: Профимедиа

 

- Нисам могла да престанем да маштам о овом типу. Има 32 године и предиван је, са плавим очима које пролазе кроз тебе. Ја имам 31, а мој муж 35. Учитељ ме је позвао две ноћи касније да види како стоје ствари. Затим је рекао: "Постоји још један разлог за мој позив. Стално мислим о теби." Предложио ми је да се нађемо на пићу. Рекла сам мужу да излазим са другарицом. Учитељ ми је рекао да је његова жена на челу друге школе и да има јаке амбиције, што јој оставља мало времена за њега и њихову ћерку. Док смо ходали до мог аута, желела сам да ме пољуби. Када се нагнуо, било је тако добро осећати његове усне на мојим и наша тела која се притискају једно о друго.

- Следеће недеље смо се поново срели у хотелу и с*кс је био ван граница.

Фото: Профимедиа

 

- Мој муж није саосећајан и нема стрпљења, за разлику од мог љубавника. Када сам му рекла за малтретирање, он је рекао нашем сину да се "појача". Мој син је само плакао. Мислим да више не волим свог мужа. Страст коју мој љубавник и ја делимо је тако интензивна. Желим да будем са њим сваки дан - закључила је жена у свом писму.

Дидри ју је упозорила на чињеницу да се, иако уживају у интимним односима, учитељ увек враћа својој жени.

- Кажете да је љубазан, али шта још нуди? - написала је Дидри и наставила:

- Једно је то што су вашег сина малтретирали због ношења наочара, али то што је његова мама у вези са учитељем могло би да има катастрофалне последице по њега ако се то прочује. Сетите се зашто сте се заљубили у свог партнера. Можда ће вам изгледати тешко, али можда вас је привукао овај мачо приступ. Ако је добар тата, вреди покушати спасити брак. Ако треба да се промени, обавестите свог мужа. Ако ваш с*ксуални живот није сјајан, реците му где желите да вас додирне и пољуби да бисте вратили та узбуђења. Ризикујете много - за малу добит.