Snažna i zdrava mlada žena umrla je u snu bez upozorenja.

Ukućani Ketrin Kin nisu mnogo razmišljali o tome kada nije uspela da dođe na doručak na vrhuncu pandemije Kovida prošlog leta. Ova 31-godišnjakinja i njeni drugovi su svi radili od kuće u Ratmajnsu u Dablinu, tako da njihovi rasporedi više nisu bili tako kruti.

Međutim, do sredine jutra su bili malo zabrinuti i poslali su joj poruku, a kada nije bilo odgovora, proverili su njenu sobu, prenosi Ajriš Miror.

Otkrili su da je Katarina preminula tokom noći.

Kasnije je utvrđeno da je umrla od sindroma iznenadne smrti odraslih (SADS). SADS je stanje u kojem neko umire iznenada i neočekivano od srčanog zastoja, ali se uzrok srčanog zastoja ne može pronaći.

Foto: Privatna arhiva/Miror printskrin

 

 

Ketrinina ožalošćena mama Margerita Kamins rekla je da je jedna od prijateljica njene ćerke čula buku koja je dolazila iz njene sobe u ranim satima 1. juna 2021. i veruje da je tada umrla.

Margerita je pozvala roditelje da svoju decu pregledaju ako postoji porodična istorija srčanih bolesti.

- Živela je sa dvoje prijatelja u Ratmajnsu u Dablinu i svi su radili od kuće, tako da niko nije obraćao pažnju kada nije sišla na doručak. Poslali su joj poruku u 11.20 i kada nije odgovorila, proverili su njenu sobu i ustanovili da je preminula. NJena prijateljica je u 3.56 čula buku u svojoj sobi i veruje da je tada umrla. Katrin i ja smo bile tako bliske jer smo bile same tako dugo, pre nego što sam upoznala svog muža Fergala i rodila Šona i Naoiz. Ona je bila takav lik. Radila je za reklamnu kompaniju i dobro joj je išlo. Išla je u teretanu i svakog dana hodala 10.000 koraka. Bila je tako sjajna i pametna i bila je stvarno dobra za druženje - ispričala je majka preminule Ketrin.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".