Снажна и здрава млада жена умрла је у сну без упозорења.

Укућани Кетрин Кин нису много размишљали о томе када није успела да дође на доручак на врхунцу пандемије Ковида прошлог лета. Ова 31-годишњакиња и њени другови су сви радили од куће у Ратмајнсу у Даблину, тако да њихови распореди више нису били тако крути.

Међутим, до средине јутра су били мало забринути и послали су јој поруку, а када није било одговора, проверили су њену собу, преноси Ајриш Мирор.

Открили су да је Катарина преминула током ноћи.

Касније је утврђено да је умрла од синдрома изненадне смрти одраслих (САДС). САДС је стање у којем неко умире изненада и неочекивано од срчаног застоја, али се узрок срчаног застоја не може пронаћи.

Фото: Приватна архива/Мирор принтскрин

 

 

Кетринина ожалошћена мама Маргерита Каминс рекла је да је једна од пријатељица њене ћерке чула буку која је долазила из њене собе у раним сатима 1. јуна 2021. и верује да је тада умрла.

Маргерита је позвала родитеље да своју децу прегледају ако постоји породична историја срчаних болести.

- Живела је са двоје пријатеља у Ратмајнсу у Даблину и сви су радили од куће, тако да нико није обраћао пажњу када није сишла на доручак. Послали су јој поруку у 11.20 и када није одговорила, проверили су њену собу и установили да је преминула. Њена пријатељица је у 3.56 чула буку у својој соби и верује да је тада умрла. Катрин и ја смо биле тако блиске јер смо биле саме тако дуго, пре него што сам упознала свог мужа Фергала и родила Шона и Наоиз. Она је била такав лик. Радила је за рекламну компанију и добро јој је ишло. Ишла је у теретану и сваког дана ходала 10.000 корака. Била је тако сјајна и паметна и била је стварно добра за дружење - испричала је мајка преминуле Кетрин.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".