Рак

Мушкарци који су рођени у знаку Рака могу се поделити у две групе – оне који воле свој дом, али су истовремено раздражљиви, досадни и критични, и на мушкарце који су у основи пасивни, лењи и равнодушни. Потоњи се обично венчавају из користи, због наследства, статуса у друштву, односно да би добили одређене животне бенефиције.

Чак и ако Рак воли своју жену и децу, никада неће осећати потпуно задовољство стањем у породици, па ће тако увек пронаћи нешто што ће постати мета његових критика или разочарања.

Фото: Shutterstock

 

 

По правилу, Ракови остају верни својој лепшој половини само ако су све њихове потребе задовољене код куће.

Шкорпија

Једини начин да се створи хармоничан однос са представником овог хороскопског знака јесте да га на слепо следимо у свим његовим настојањима.

Шкорпије мрзе доминантне жене, старомодни су и воле да показују ко је газда у кући. Међутим, они обожавају жену и децу који му дају ветар у леђа да настави да гради успешну каријеру.

Фото: Профимедиа

 

 

У срцу Шкорпије заиста има места за најтоплија осећања према вољеним људима, мада често не знају како да их изразе. Имате све шансе да створите успешан брак са њим, али се припремите на чињеницу да ћете морати да удовољавате свим његовим жељама, и у кревету и ван њега.

Овом типу мушкарца потребна је мудра и тактична жена поред себе. Ствар је у томе што морате бити спремни на чињеницу да ће он приметити све ваше недостатке, несавршености и слабости.

Стрелац

Стрелац има велико интересовање за све на свету око себе и жели да учествује у свему што се догађа око њега – често на штету куће и породице.

FOTO: Vikipedia

 

 

Живети с овом особом није тако тешко, па због недостатка стабилних осећања и нестрпљивости према стварима које му ограничавају слободу, изабраница ће морати стално да шири своје видике како му не би досадила.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО: