Иначе, Инди Арадиновић јавно је подржавала Зорана Марјановића и истицала како је он заслужан за њену каријеру. Она се огласила и својевремено када је Зорану Марјановићу била изречена пресуда од 40 година затвора због убиства супруге Јелене Марјановић.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам се из тог случаја потпуно повукла. Наравно да сам шокирана због пресуде и чињенице да је он дефинитивно крив за убиство. Нисам у контакту била ни са Зораном, нити са било ким из породице Марјановић већ три године. Јелену и Зорана сам видела када сам била у студију непосредно пре убиства и то је то. Након тога нисмо имали никакав контакт -изјавила је Инди тада.

Она је такође истицала да јој је највише жао Јеленине и Зоранове ћерке.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

- Ја не могу да кажем да ли сам очекивала овакав исход. Мени је само жао што Јелене више нема, то ми је најжалије. Шта ће то дете сад? Као неки филм да гледам, жалосно ми је све то. Убиство се догодило пре шест година и ево, коначно је дошло до неке пресуде“, рекла је Инди.

Иначе, писало се да је Инди након хапшења Јелениног мужа, Зорана Марјановића била на саслушању у полицији.

- То је све било под знаком питања. Сви су се питали да ли ћу ја бити на саслушању, а да ли јесам била или нисам, то само ја знам и задржавам за себе. То је веома озбиљна ствар и није за јавност. Кад буде дошло време за то, проговорићу - рекла је тада Инди за Пинк.рс.

Блиц