Њихова веза привукла је велику пажњу јавности, а поготово због луксузних путовања и еликтних хотела и ресторана које су редовно посећивали.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм тацкастамара

 

Од лудих излазака, купању у базену, па све до новог аутомобила - чинило се као да млада инфлуенсерка ужива поред свог партнера.

Ипак, сада се многи питају да је љубави дошао крај, с обзиром да на друштвеним мрежама више не прате једно друго, а више не постоје ни њихове заједничке фотографије.

Љубав исијава само док камера снима, а када се телефон угаси, ситуација није нимало сјајна, а ни бајна!

- И те како се они свађају. Питање је тренутка када ће заувек тиква да пукне, али ајде да не баксузирамо. Овога пута су се извукли, али Мара неће довека да трпи неслане шале, форе којима је Бранко обасипа пред пријатељима. Није то нимало пријатно! Био сам присутан, такав речник ниједна особа не заслужује. Стварно је блам то што се понашају као деца да бришу фотографије, пренкују и онда као све је у најбољем реду. То је тако детињство и смешно шта раде да немам речи. На то су спремни само да би се о њима причало и писало. Бранко обожава да се о њему пише, па и по цену тога да га исмејавају у јавности. Ништа боља није ни Ивана. Али добро, њихов живот њихова ствар- прича пријатељ близак Бабићу.

Курир