Звезда Гранда Љуба Перућица увек је истицао да му је важно да изгледа добро, а сада је испричао да код естетског хирурга иде све више припадника јачег пола.

Фото: АТА имагес

 

- Чињеница је да из године у годину све више мушкараца почиње да пази на изглед. Морам да кажем да у свом окружењу знам мушкарце који просто воле да изгледају добро, пазе на свој изглед и мислим да ће се то све више ширити - рекао је за домаће медије певач, па отворено проговорио о томе шта је он све радио.

- Мислим да је праг бола већи код жена, а ја не волим да ме нешто боли. И, искрено увек питам, ако ћемо нешто да боцкамо и да радимо, да ли то боли. Најболније што сам радио је ово с подочњацима, али генерално човек све може да истрпи - признао је за Гранд Љуба, који с времена на време „поправи“ подочњаке, јер како је рекао, "не изгледају баш лепо с обзиром на моју природу посла".

Фото: АТА имагес

 

Иначе, Љуба је на свом Инстаграм профилу једном објавио снимак на којем је без мајице и многи су помислили да је отишао на скидање сала са стомака.

- Само да се разумемо, не скидам сало, радим епилацију - објаснио је тада певач који је пре неколико година оперисао желудац због вишка килограма.

Пре две године је био на интревенцији затезања коже лица, а том приликом све је снимила његова супруга Катарина. Док су му забадали велике игле у лице, Љуба је био насмејан, смејала се и Катарина, па је на крају и доктор почео да се смеје, а брачном пару је, потпуно искрено, рекао:

- Ви сте болесни у главу.

Ало