Zvezda Granda LJuba Perućica uvek je isticao da mu je važno da izgleda dobro, a sada je ispričao da kod estetskog hirurga ide sve više pripadnika jačeg pola.

Foto: ATA images

 

- Činjenica je da iz godine u godinu sve više muškaraca počinje da pazi na izgled. Moram da kažem da u svom okruženju znam muškarce koji prosto vole da izgledaju dobro, paze na svoj izgled i mislim da će se to sve više širiti - rekao je za domaće medije pevač, pa otvoreno progovorio o tome šta je on sve radio.

- Mislim da je prag bola veći kod žena, a ja ne volim da me nešto boli. I, iskreno uvek pitam, ako ćemo nešto da bockamo i da radimo, da li to boli. Najbolnije što sam radio je ovo s podočnjacima, ali generalno čovek sve može da istrpi - priznao je za Grand LJuba, koji s vremena na vreme „popravi“ podočnjake, jer kako je rekao, "ne izgledaju baš lepo s obzirom na moju prirodu posla".

Foto: ATA images

 

Inače, LJuba je na svom Instagram profilu jednom objavio snimak na kojem je bez majice i mnogi su pomislili da je otišao na skidanje sala sa stomaka.

- Samo da se razumemo, ne skidam salo, radim epilaciju - objasnio je tada pevač koji je pre nekoliko godina operisao želudac zbog viška kilograma.

Pre dve godine je bio na intrevenciji zatezanja kože lica, a tom prilikom sve je snimila njegova supruga Katarina. Dok su mu zabadali velike igle u lice, LJuba je bio nasmejan, smejala se i Katarina, pa je na kraju i doktor počeo da se smeje, a bračnom paru je, potpuno iskreno, rekao:

- Vi ste bolesni u glavu.

Alo