Kada je krenula u sudsku bobru za utvrđivanje očinstva svog naslednika Devina, bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović nije ni slutila da će osim sa popularnim muzičarem morati bitku da bije i sa njegovom manje javnosti poznatom suprugom Gordanom Ilić.

Foto: ATA images

 

 

Ne svojom namerom, već na insistiranje medija Gordana je par puta javno verbalno nasrnula na Mirjanu optužujući je da je lažljivica. Par puta ju je kontaktirala i telefonom i povišenim tonom pretila, što je ova videla kao priliku da i sama napadne ili pak proba da odbrani svog naslednika. Uvek uvijeno, u prisustvu advokata i preko novinara Mirjana je komunicirala sa porodicom Ilić, a budući da se sudski proces završio njoj u korist okuražila se i na Fejsbuku podsetila na sve ono što u vezi njih i njihovog ponašanja ranije nije smela da komentariše.

Foto: Predrag Mitić

 

 

- U životu čovek treba da smogne snage, da stane na stranu pravde i treba podržavati izmenu lošeg zakona pa šta bilo. Mnogi se nećkaju, kao ne žele nikoga da povrede, ili ne žele da se mešaju ili pak nisu sigurni, (to me podseća na one koji posmatraju silovanje u toku a ne priđu da pomognu), a nedužna deca i dalje, ispaštaju.

 

 

- Ovo je Gordana ilić koja je u jednom članku izjavila da iako Devin liči na Miroslava to ne znači da mu je otac. Da i ona liči na Tanju Bošković a imaju različitog oca - prisetila se Mirjana, koja danas ponosno uzvikuje da njen sin ipak ima oca i da je njegovo ime Miroslav Ilić, kao i da na ovome očigledno neće stati.

BONUS GALERIJA: Vidite kako izgleda polusestra Devina Antonovića, ćerka Mirjane Antonović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".