Када је кренула у судску бобру за утврђивање очинства свог наследника Девина, бивша љубавница Мирослава Илића, Мирјана Антоновић није ни слутила да ће осим са популарним музичарем морати битку да бије и са његовом мање јавности познатом супругом Горданом Илић.

Фото: АТА имагес

 

 

Не својом намером, већ на инсистирање медија Гордана је пар пута јавно вербално насрнула на Мирјану оптужујући је да је лажљивица. Пар пута ју је контактирала и телефоном и повишеним тоном претила, што је ова видела као прилику да и сама нападне или пак проба да одбрани свог наследника. Увек увијено, у присуству адвоката и преко новинара Мирјана је комуницирала са породицом Илић, а будући да се судски процес завршио њој у корист окуражила се и на Фејсбуку подсетила на све оно што у вези њих и њиховог понашања раније није смела да коментарише.

Фото: Предраг Митић

 

 

- У животу човек треба да смогне снаге, да стане на страну правде и треба подржавати измену лошег закона па шта било. Многи се нећкају, као не желе никога да повреде, или не желе да се мешају или пак нису сигурни, (то ме подсећа на оне који посматрају силовање у току а не приђу да помогну), а недужна деца и даље, испаштају.

 

 

- Ово је Гордана илић која је у једном чланку изјавила да иако Девин личи на Мирослава то не значи да му је отац. Да и она личи на Тању Бошковић а имају различитог оца - присетила се Мирјана, која данас поносно узвикује да њен син ипак има оца и да је његово име Мирослав Илић, као и да на овоме очигледно неће стати.

BONUS GALERIJA: Vidite kako izgleda polusestra Devina Antonovića, ćerka Mirjane Antonović

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".