Jedna od takvih privatnih detektivki je i Britanka Ali Marš koja je, kako kaže, u četiri godine koliko se bavi tim poslom, otkrila na desetine vanbračnih afera, a podelila je i nekoliko znakova koji mogu pomoći u otkrivanju nevernog partnera.

- Jedan od mojih prvih klijenata je bio muškarac koji je primetio da mu je supruga postala hladna i distancirana, a svake srede uveče je izlazila i kući se vraćala vidno bolje raspoložena - ispričala je Marš za britanski Miror i dodala da je ona brzo primetila da i njihov komšija izlazi i vraća se u isto vreme kad i ta žena pa ih je pratila i otkrila da su u vezi.

Foto: Profimedia

 

 

- Obično vrlo brzo otkrijem vara li neko, a najduže što mi je ikada trebalo bilo je tri nedelje - rekla je privatna detektivka i otkrila četiri najčešća znaka upozorenja da vaš partner ima aferu. Ti znakovi su:

  • promene u izgledu i odevanju - često se osoba odjednom više trudi da izgleda dobro
  • promena rutine - ako partner na primer iznenada do kasno ostaje na poslu što nikada pre nije radio ili izlazi u vreme u koje pre ne bi, moguće je da je neveran
  • iznenada je usredsređen na vežbanje - ako je tokom cele vaše veze bio na kauču, a sad odjednom redovno vežba i ide u ​​teretanu, možda treba da se zapitate šta ga je motivisalo na to
  • redovni telefonski pozivi i izlazak iz sobe da se javi. Ovo je možda nešto što smo svi videli u filmovima, ali je dobro napomenuti - objasnila je Marš.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".