Једна од таквих приватних детективки је и Британка Али Марш која је, како каже, у четири године колико се бави тим послом, открила на десетине ванбрачних афера, а поделила је и неколико знакова који могу помоћи у откривању неверног партнера.

- Један од мојих првих клијената је био мушкарац који је приметио да му је супруга постала хладна и дистанцирана, а сваке среде увече је излазила и кући се враћала видно боље расположена - испричала је Марш за британски Мирор и додала да је она брзо приметила да и њихов комшија излази и враћа се у исто време кад и та жена па их је пратила и открила да су у вези.

Фото: Профимедиа

 

 

- Обично врло брзо откријем вара ли неко, а најдуже што ми је икада требало било је три недеље - рекла је приватна детективка и открила четири најчешћа знака упозорења да ваш партнер има аферу. Ти знакови су:

  • промене у изгледу и одевању - често се особа одједном више труди да изгледа добро
  • промена рутине - ако партнер на пример изненада до касно остаје на послу што никада пре није радио или излази у време у које пре не би, могуће је да је неверан
  • изненада је усредсређен на вежбање - ако је током целе ваше везе био на каучу, а сад одједном редовно вежба и иде у ​​теретану, можда треба да се запитате шта га је мотивисало на то
  • редовни телефонски позиви и излазак из собе да се јави. Ово је можда нешто што смо сви видели у филмовима, али је добро напоменути - објаснила је Марш.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".