Iako retko govori o lošim situacijama iz privatnog života, pevačica Zorica Brunclik otvorila je dušu i progovorila o najvećem životnom udarcu kada je izgubila najvažiniju osobu.

Foto: N. Fifić

 

- Godine me ništa nisu naučile, stekla sam određenu dozu mudrosti, ali nedovoljnu. Progovorila bih na onu stvar nekad da mogu, a s godinama sam naučila da to ne treba - rekla je ona u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i otkrila s kakvim se gubitkom suočila.

Foto: Petar Milošević

 

- Ne postavljam sebi visoke standarde, i nemam megalomanske želje da bih bila razočarana. Nikada ne bih odustala od muzike, ona je deo mene. Bilo je mnogo teških godina, kada mi je mama umrla u 51. godini. To je najveći prvi udarac u mom životu. Ode neko najvažniji u tvom životu, tek tako, mlad... Bilo je mnogo situacija koje sam zahvaljujući porodici prevazišla. Što se poslovnih godina tiče, kao i kod svih. Miroljub i ja odavno biramo gde ćemo i šta ćemo da radimo. Mi smo u godinama kad nema potrebe po bilo koju cenu raditi nešto. Biramo gde ćemo, s kim ćemo, kako ćemo i koliko ćemo - zaključila je Zorica Brunclik.

BONUS GALERIJA: Kraljica narodne muzike Lepa Lukić - retrospektiva karijere

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".