Иако ретко говори о лошим ситуацијама из приватног живота, певачица Зорица Брунцлик отворила је душу и проговорила о највећем животном ударцу када је изгубила најважинију особу.

Фото: Н. Фифић

 

- Године ме ништа нису научиле, стекла сам одређену дозу мудрости, али недовољну. Проговорила бих на ону ствар некад да могу, а с годинама сам научила да то не треба - рекла је она у емисији "Премијера - Викенд Специјал" и открила с каквим се губитком суочила.

Фото: Петар Милошевић

 

- Не постављам себи високе стандарде, и немам мегаломанске жеље да бих била разочарана. Никада не бих одустала од музике, она је део мене. Било је много тешких година, када ми је мама умрла у 51. години. То је највећи први ударац у мом животу. Оде неко најважнији у твом животу, тек тако, млад... Било је много ситуација које сам захваљујући породици превазишла. Што се пословних година тиче, као и код свих. Мирољуб и ја одавно бирамо где ћемо и шта ћемо да радимо. Ми смо у годинама кад нема потребе по било коју цену радити нешто. Бирамо где ћемо, с ким ћемо, како ћемо и колико ћемо - закључила је Зорица Брунцлик.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Краљица народне музике Лепа Лукић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".