Ekipa časopisa "TV Novosti" svojevremeno je u svojoj rubrici posvećenoj kulinarstvu, u kojoj su poznati predstavljali svoje omiljene recepte, ugostila upravo Načića.
On je otkrio kako priprema carsku paštetu.
SASTOJCI: 1 kg ćurećeg ili pilećeg mesa, 5 jaja, 150-200 gr putera, 1 gl crnog luka, 1 kašika senfa, mileram, majonez, peršun, masline, so, biber, ulje.
Izdinstati meso (očišćeno od kostiju), dodati puter, iseckan luk, kašiku senfa, barena i usitnjena jaja, i sve to samleti na mašini za mlevenje mesa. Prethodno sve posoliti i pobiberiti. Od mase formirati željeni oblik, premazati majonezom ili pavlakom i ukrasiti peršunom, maslinama ili kiselim krastavcima.
BONUS GALERIJA: Iz albuma Taška Načića
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Pogledaj galeriju
Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".
Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".