Milanović je konstatovao da je Plenković "zbrisao" sa obeležavanja dana Privredne komore Hrvatske.

Milanović je novinarima objasnio da su njegov dolazak na obelžavanje Dana HOK-a umalo sprečili porodični razlozi, ali je ipak došao.

- Prvo je bilo da neću doći i onda je valjda u tom nekakvom šumu u kanalu Plenković shvatio da bi mogao on doći, a da mene nema. Međutim, ja sam ipak rešio problem i rekao da ću doći i onda je on zbrisao -  rekao je Milanović upitavši Plenkovića. "Gde si sada, frajeru?".

Foto: Profimedia

 

Premijera je pozvao da se konzekventno ponaša i na svim sledećim događajima kojima je on kao predsednik Republike pokrovitelj.

- On dođe, ne dođe, vreba kao Uskršnji zeka sa strane da li ja dolazim. Zašto nije došao? Pa zato što bi govorio predzadnji. Ali imam rešenje, radosnu vest, kandiduj se za predsednika - kaže Milanović.

Poručio je kako nije njegova utakmica to da se nadmeće s Plenkovićem.

- On je za mene lično nula, ali je funkcionalno predsednik HDZ-a, predsednik hrvatske vlade, dobio je izbore, osoba odgovorna za bujanje koruptivne hobotnice, zaslužan za manje političkog radikalizma u životu, to je u HDZ-u uspio da suzbije jer je komunjara -  rekao je Milanović.

(Indeks.hr)

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".