Čuvena voditeljka i glumica Nina Seničar ne krije da joj je lepota pomogla da ostvari svoje snove, ali isto tako kaže da nije planirala da se bavi manekenstvom, već joj je život sam nametnuo tu profesiju.

Ona je gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" otkrila neke nepoznate detalje iz svog privatnog života, a dotakla se i karijere.

Foto: Profimedia

 

- Dok sam studirala u Italiji, upoznala sam ujninog prijatelja, koji je bio vlasnik velike modne agencije u Milanu. Predložio mi je da uradimo probno slikanje, ali rekla sam mu da nemam vremena jer moram da učim. Međutim, nekako smo uspeli da se uskladimo i fotkala sam se. Ubrzo sam dobila prvi posao, bila je to revija donjeg veša.

Zaradila sam 1.000 evra za jedan dan! Pitala sam se: "Je l' ovo moguće?" - ispričala je Nina.

S obzirom da je tada bila veoma mlada novac joj je mnogo značio.

- To je bilo mnogo para za mene, jednu studentkinju... Ta ekonomska sloboda mi je dala krila, mogla sam lepo da planiram život, da ne moram autobusom za Beograd, već avionom... Živela sam dva paralelna života. S jedne strane, živela sam u sobici u skromnom studentskom domu, a s druge strane sam gradila uspešnu karijeru i sretala razne profile ljudi, koji imaju avione, kamione, helikoptere... Rešila sam da čvrsto stojim na zemlji i da "guram" fakultet koji mi je bio prioritet. Bila sam stipendista i na postdiplomskim studijama!

Foto: Profimedia

 

Nina ne krije da joj je lepota dala mnogo toga, a spomenula je i trenutak kada se upoznala u Italiji 2006. godine sa čuvenim pevačem Erosom Ramacotijem.

Nakon nekog vremena on je zahvaljujući njoj došao u Novi Sad i tamo održao koncert.

Oni su kratko bili u vezi, a nakon što su se razišli ostali su u prijateljskim odnosima. 

Danas Nina je udata za DŽej Elisa i živi u Americi.

Foto: Profimedia

 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".