7. Uživanje u hrani

Verovatno na dejtu paziš šta naručuješ i trudiš se da to bude neka salata. Međutim, muškarcima je baš simpatično kad uzmeš pljesku, jer onda znaju da pored tebe mogu da se opuste i uživaju. Jer i oni su takvi.

6. Lapsusi

Ne treba da te brine ako neko slovo ne izgovaraš pravilno ili ako napraviš previše lapsusa, bar kada je dejt u pitanju. Tom lapsusu ćete se sigurno smejati kasnije i ostaće super sećanje na dejt.

Foto: Profimedia

 

5. Kikotanje

Zaboravite na fejk osmieh, jer na dejtu treba da bude zabavno, zato se slobodno kikoći koliko želiš.

4. Stomačić

To što nemaš zategnut stomak može da smeta samo tebi i da ti uruši samopouzdanje, a ono je za muškarce mnogo važnije od toga da budeš fit.
 
3. Smotanost

Ne postoji čovek koji je u svemu spretan i koji se nikada nije izblamirao. Biće mu drago da ti pomogne u stvarima u kojima si trapava, kao što ćeš i ti njemu pomoći kada on nešto ne ume da uradi.

Foto: Profimedia

 

2. Nesavršeni zubi

Holivud nam je nametnuo lažni porcelanski osmeh kao princip lepote, a mnogo je važniji osmeh sa karakterom. Zato nemoj da bacaš gomile novca kako bi u ustima imala nisku bisera, jer je mnogo važnije šta ćeš njima izgovoriti.

1. Ožiljci i strije

Ožiljci su dokaz da smo živi, da smo nešto u životu prošli, baš poput bora i zato nema razloga da ih sklanjamo i da ih se stidimo.

BONUS VIDEO:

 

(Cicimici)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".