7. Уживање у храни

Вероватно на дејту пазиш шта наручујеш и трудиш се да то буде нека салата. Међутим, мушкарцима је баш симпатично кад узмеш пљеску, јер онда знају да поред тебе могу да се опусте и уживају. Јер и они су такви.

6. Лапсуси

Не треба да те брине ако неко слово не изговараш правилно или ако направиш превише лапсуса, бар када је дејт у питању. Том лапсусу ћете се сигурно смејати касније и остаће супер сећање на дејт.

Фото: Профимедиа

 

5. Кикотање

Заборавите на фејк осмиех, јер на дејту треба да буде забавно, зато се слободно кикоћи колико желиш.

4. Стомачић

То што немаш затегнут стомак може да смета само теби и да ти уруши самопоуздање, а оно је за мушкарце много важније од тога да будеш фит.
 
3. Смотаност

Не постоји човек који је у свему спретан и који се никада није избламирао. Биће му драго да ти помогне у стварима у којима си трапава, као што ћеш и ти њему помоћи када он нешто не уме да уради.

Фото: Профимедиа

 

2. Несавршени зуби

Холивуд нам је наметнуо лажни порцелански осмех као принцип лепоте, а много је важнији осмех са карактером. Зато немој да бацаш гомиле новца како би у устима имала ниску бисера, јер је много важније шта ћеш њима изговорити.

1. Ожиљци и стрије

Ожиљци су доказ да смо живи, да смо нешто у животу прошли, баш попут бора и зато нема разлога да их склањамо и да их се стидимо.

БОНУС ВИДЕО:

 

(Цицимици)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".