Rak

Jedan od najčešćih razloga zbog kojih je osoba ljubomorna jesu duboko ukorenjene nesigurnosti zbog kojih se gubi samopouzdanje. Zbog toga se takve osobe zapitaju da li su dovoljno dobre za svoje partnere. Upravo to se dešava sa Rakom, uglavnom zbog njegovog lošeg raspoloženja i problema sa poverenjem. Rakovi mogu odmah da vam provere telefon ili otvoreno da zatraže da prekinete prijateljstvo sa osobom suprotnog pola.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Iako je ova osoba prilično sigurna i puna samopouzdanja, Škorpija voli da izoluje svog partnera, toliko da učini da mu postane najvažnija osoba u životu. Iako je svesna da to nije zdravo, ipak je način na koji jedna Škorpija funkcioniše. Dakle, kada Škorpija vidi da se njihov partner zbližava sa osobama suprotnog pola, njena ljubomorna strana izlazi na videlo. Tada su u stanju i da se posvađaju sa partnerom, zamerajući mu održavanje bliskog kontakta van njihove veze.

Foto: Profimedia

 

Ribe

Ribe su znaci koji se često upuštaju u prijateljstva, ali u ona koja se graniče sa flertom. Kada vide da njihov partner ima neke privlačne osobe suprotnog pola, odmah se naježe. Trude se da se jače drže partnera i zahtevaju mnogo pažnje, tako da ne podnose kada njihov partner ima mnogo bliskih prijatelja.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".