Рак

Један од најчешћих разлога због којих је особа љубоморна јесу дубоко укорењене несигурности због којих се губи самопоуздање. Због тога се такве особе запитају да ли су довољно добре за своје партнере. Управо то се дешава са Раком, углавном због његовог лошег расположења и проблема са поверењем. Ракови могу одмах да вам провере телефон или отворено да затраже да прекинете пријатељство са особом супротног пола.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Иако је ова особа прилично сигурна и пуна самопоуздања, Шкорпија воли да изолује свог партнера, толико да учини да му постане најважнија особа у животу. Иако је свесна да то није здраво, ипак је начин на који једна Шкорпија функционише. Дакле, када Шкорпија види да се њихов партнер зближава са особама супротног пола, њена љубоморна страна излази на видело. Тада су у стању и да се посвађају са партнером, замерајући му одржавање блиског контакта ван њихове везе.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Рибе су знаци који се често упуштају у пријатељства, али у она која се граниче са флертом. Када виде да њихов партнер има неке привлачне особе супротног пола, одмах се најеже. Труде се да се јаче држе партнера и захтевају много пажње, тако да не подносе када њихов партнер има много блиских пријатеља.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".