Mediji su posle njegove smrti podsećali na detalje iz njegove biografije, pa i na činjenicu da je svojevremeno bio u ljubavnoj vezi sa voditeljkom Dragnom Katić, koja je izjavila da joj Igor ostaje u najlepšem sećanju.

O njihovoj mladalačkoj ljubavi svedoči i jedna novinarska minijatura objavljena 1994. godine u časopisu "Sabor". Fotografiju na kojoj Igor zaljubljeno gleda ka mladoj i lepoj izabranici, pratio je kratak tekst o tome kako bi se moglo očekivati da frontmen "Kestena" napiše i pesmu o Dragani.

Foto: Reprint Sabor

 

Sve popularnija grupa "Divlji kesten" osvojila je srca publike prvo pevajući o Zoranu, a onda nežne ljubavne pesme o Kristini, Nataši... Mnogi tipuju da će uskoro Igor Starović, pevač i kompozitor benda, zapevati o jednoj Dragani. Zna se i zašto - jer se tako zove njegova devojka.

Reč je o TV-voditeljki Dragani Katić, od koje se Igor u poslednje vreme ne razdvaja. Što bi rekli stariji - oni se zanimaju!

* Nportal.rs zbog vas daje novi život tekstovima iz bogate novinske arhive "Novosti", a ovaj članak je izašao u "Saboru", 4. aprila 1994. godine. *

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".