Estrada i javnost smatra da je glavni razlog njihove svađe Ilićeva bivša ljubavnica Mirjana Antovović, s kojim je pevač dobio i vanbračnog sina kojeg nije priznao. NJih dvoje se već pet godina sude za očinstvo, a Lepa Brena je Antonovićevoj velika podrška.

Međutim, kako pišu mediji, razlog svađe Miroslava i Brene je sasvim druge prirode i nema veze sa ljubavnicom.

Naime, davne 1999. godine bilo bombardovanje, Miroslav Ilić je javno osudio i prozvao Lepu Brenu i njenu porodicu jer su, kako je rekao, pobegli iz Srbije i sklonili se u Americi.

Međutim, prava istina je da su se Brena i Boba sa decom spakovali i zaista otišli u Ameriku, ali kada je bombardovanje već uveliko počelo.

"Dve nedelje pošto su počeli da nas gađaju bombama, Brena se sa Bobom složila da je i za decu i za njih bolje da se sklone kad već imaju mogućnost i tada su se spakovali i otišli u Ameriku. Pa to bi svako normalan uradio ako već ima mogućnost. Pobogu, rat je bio. Ne znam kako je Miroslav mogao da je proziva zbog toga, baš nije bio u pravu. Brena mu je baš to zamerila. Od tada njih dvoje nisu u dobrim odnosima", ispričao je izvor za Star.

(Star)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".