Естрада и јавност сматра да је главни разлог њихове свађе Илићева бивша љубавница Мирјана Антововић, с којим је певач добио и ванбрачног сина којег није признао. Њих двоје се већ пет година суде за очинство, а Лепа Брена је Антоновићевој велика подршка.

Међутим, како пишу медији, разлог свађе Мирослава и Брене је сасвим друге природе и нема везе са љубавницом.

Наиме, давне 1999. године било бомбардовање, Мирослав Илић је јавно осудио и прозвао Лепу Брену и њену породицу јер су, како је рекао, побегли из Србије и склонили се у Америци.

Међутим, права истина је да су се Брена и Боба са децом спаковали и заиста отишли у Америку, али када је бомбардовање већ увелико почело.

"Две недеље пошто су почели да нас гађају бомбама, Брена се са Бобом сложила да је и за децу и за њих боље да се склоне кад већ имају могућност и тада су се спаковали и отишли у Америку. Па то би свако нормалан урадио ако већ има могућност. Побогу, рат је био. Не знам како је Мирослав могао да је прозива због тога, баш није био у праву. Брена му је баш то замерила. Од тада њих двоје нису у добрим односима", испричао је извор за Стар.

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".