Filip Cepter, sudeći prema Forbsovoj listi iz 2017. godine, važi za najimućnijeg Srbina, imovina mu se procenjuje na pet milijardi dolara, a njegova supruga Madlena, govoreći o vaspitavanju, rekla je da je njena ćerka dobra devojčica.

Foto: N. Fifić

 

 

- Sa svim tim tinejdžerskim momentima koji su prisutni kod sve dece tog uzrasta, moram da kažem da je Ema jedna dobra devojčica. Dobar učenik. Što kažu ovi koji nas čuvaju, voze – mi znamo Emu, ona uči od svoje druge godine. Sad završava koledž. Ona bi htela u Ameriku, ali kakva Amerika ko će tako daleko da putuje. Videćemo da to bude negde oko Londona - rekla je Madlena Cepter svojevremeno u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

 

 

I na kraju se njena želja i ostvarila. Ema sada živi i studija psihologiju u pravo u Londonu.

Ema Cepter, ćerka Filipa i Madlene Cepter, na Instagramu objavljuje slike bogatstva kojim je okružena. Slike iz dvorišta vile, s luksuznih putovanja i skupocenih krpica su opčinile njene pratioce, koji željno iščekuju nove objave. O njenom životu se malo zna, a osim onoga što pokazuje na društvenim mrežama, poznato je da živi u Londonu i studira psihologiju.

 

 

Vila na Dedinju, iz koje neretko objavljuje slike dok uživa u bazenu i koja je u vlasništvu njenih roditelja, dobila je ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. objavili na najlepši mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice.

- U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo - rekla je Madlena svojevremeno, a prenosi Mondo.

"ŽENA MI JE UZELA SVE DO POSLEDNJE PARE"

Filip Cepter je u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi" rekao da svaki veliki uspeh dramatično ograničava čoveka jer si u sve užem koloseku.

- Ako si u biznisu ne baviš se puno kulturom, naukom, nekim javnim stvarima. Samo si u tom svom. Imao sam sreću da sam malo i u kulturi jer mi je supruga uzela sve do poslednje pare – otvara opere i muzeje. I onda sticajem okolnosti idem u operu kad sam je već napravio - rekao je on.

Ističe kako nikada nije razmišljao o tome šta je sreća jer, kako kaže, zaista ne zna šta je to.

Foto: N. Skenderija

 

 

 

- Inače, ja ne slavim uspehe. Čim završim, okrećem se na drugu stranu. Ali isto tako ne patim za neuspehom ni sekunde. Nema kajanja jer sve u šta ulazim, ulazim sa izvesnošću velikom da ću uspeti. A ako ne uspem, znam da sam radio najbolje i onda se ne kajem. Ako promašim, šta da radim. Šta da radim zbog rata u Ukrajini. Za 15 dana smo izgubili 100 miliona prometa. Pa šta da radiš, moraš da se konsoliduješ. A u Ukrajini sam izgubio sve. Nema ničeg a imao sam 50-60 ofisa, hiljade saradnika. A saradnici su tu, plaćamo ih da ih ne bismo izgubili - rekao je tada Cepter.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".