Филип Цептер, судећи према Форбсовој листи из 2017. године, важи за најимућнијег Србина, имовина му се процењује на пет милијарди долара, а његова супруга Мадлена, говорећи о васпитавању, рекла је да је њена ћерка добра девојчица.

Фото: Н. Фифић

 

 

- Са свим тим тинејџерским моментима који су присутни код све деце тог узраста, морам да кажем да је Ема једна добра девојчица. Добар ученик. Што кажу ови који нас чувају, возе – ми знамо Ему, она учи од своје друге године. Сад завршава колеџ. Она би хтела у Америку, али каква Америка ко ће тако далеко да путује. Видећемо да то буде негде око Лондона - рекла је Мадлена Цептер својевремено у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет".

 

 

И на крају се њена жеља и остварила. Ема сада живи и студија психологију у право у Лондону.

Ема Цептер, ћерка Филипа и Мадлене Цептер, на Инстаграму објављује слике богатства којим је окружена. Слике из дворишта виле, с луксузних путовања и скупоцених крпица су опчиниле њене пратиоце, који жељно ишчекују нове објаве. О њеном животу се мало зна, а осим онога што показује на друштвеним мрежама, познато је да живи у Лондону и студира психологију.

 

 

Вила на Дедињу, из које неретко објављује слике док ужива у базену и која је у власништву њених родитеља, добила је име по њој, а Филип и Мадлена својевремено су, давне 2000. објавили на најлепши могући начин вест да је малена Ема постала члан њихове породице.

- У наш живот ушла је једног децембарског дана 2000. године и одмах се угнездила у наша срца где је отворила простор кога ту раније није било. Лепо је кад човек може да се оствари као стваралац, па да затим постане родитељ, а још је лепше када можете да исправите неправду и уместо бола створите – љубав. Мени се догодило и прво и друго - рекла је Мадлена својевремено, а преноси Мондо.

"ЖЕНА МИ ЈЕ УЗЕЛА СВЕ ДО ПОСЛЕДЊЕ ПАРЕ"

Филип Цептер је у емисији "Шта сам теби и ко сам себи" рекао да сваки велики успех драматично ограничава човека јер си у све ужем колосеку.

- Ако си у бизнису не бавиш се пуно културом, науком, неким јавним стварима. Само си у том свом. Имао сам срећу да сам мало и у култури јер ми је супруга узела све до последње паре – отвара опере и музеје. И онда стицајем околности идем у оперу кад сам је већ направио - рекао је он.

Истиче како никада није размишљао о томе шта је срећа јер, како каже, заиста не зна шта је то.

Фото: Н. Скендерија

 

 

 

- Иначе, ја не славим успехе. Чим завршим, окрећем се на другу страну. Али исто тако не патим за неуспехом ни секунде. Нема кајања јер све у шта улазим, улазим са извесношћу великом да ћу успети. А ако не успем, знам да сам радио најбоље и онда се не кајем. Ако промашим, шта да радим. Шта да радим због рата у Украјини. За 15 дана смо изгубили 100 милиона промета. Па шта да радиш, мораш да се консолидујеш. А у Украјини сам изгубио све. Нема ничег а имао сам 50-60 офиса, хиљаде сарадника. А сарадници су ту, плаћамо их да их не бисмо изгубили - рекао је тада Цептер.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".