Sin Miroslava Ilića isti je otac iz njegovih mlađih dana a da njih dvojica neosporno liče dokaz je ova fotografija iz prošlosti. Mnogi su primetili da Miroslav Ilić i sin Mire Antonović imaju iste oči i osmeh.

 

 

Podsetimo, Mirjana Antonović saopštila je putem svog Fejsbuk profila rezultate koje je Sud, prema Mirinim rečima pravedno odlučio a to je da Miroslav i Devin jesu otac i sin. Nakon  besomučnog povlačenja po sudovima, Mira je ovu vest ponosno istakla na svom nalogu i to rečima:

– Dragi moji strpljivi Prijatelji. Danas je dan za slavlje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović jesu otac i sin. Mi smo danas zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvrsnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sutkinji koja je pravedno odlučila, medijima koji su sve pratili, često se satima smrzavali kao i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom, obratila se Mirjana javnosti.

Foto: ATA images

 

 

Miroslav nije želeo da prizna sina,pa je po tom pitanju izneo svoj stav:

- Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina - izjavio je navodeći da je u porodičnim odnosima Ilić ipak sve u redu:

- Mislim da meta nisam ja, nego moja supruga. Ako neko hoće da traži svoje pravo, slobodno neka izvoli. Mi smo kroz to prolazili pre mnogo godina i moja porodica se sa ovim ne susreće prvi put. Ovo ne može da nas uzdrma - poručio je kratko Miroslav.

BONUS GALERIJA: Miroslav Ilić - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".